Osobní skušenosti

Jak čelit kletbě

Co je to kletba nebo útok negativní energie? Jak se vypořádat s takovou situací? Přečtěte si typický příběh o tom, jak se věci děly:

ako_celit_kliatbe
"Měl jsem problém s jednou dámou, která mě neměla ráda, nevím proč ... Začal jsem trpět nočními můrami a bezdůvodnými záchvaty strachu. Nevěděl jsem o ničem zlem, což by mohlo spustit takové věci. Od té doby jsem se začal cítit velmi špatně, noční záchvaty strachu byly neúprosné a byl jsem v té době zoufalý. Dlouhý čas jsem nevěděl zjistit odkud přicházely ty psychické útoky, ale teď věřím, že ta dáma použila proti mně černou magii. Byl jsem rozhozený z neustálého ochraňování se ... Jsem vyčerpaný z toho, že se musím neustále chránit. Můžete mi pomoci? "

Kletba může být provedena profesionálně nebo neprofesionálně. Profesionální černá magie může být opravdu nebezpečná a potřebuje přiměřené protiopatření a ochranu. Nepodceňujte to, co se vám zdá jako špatný sen, a váš rozum to nechce přijmout jako skutečnost. Neklamte se, že vy to dáte a nedělejte nic sami! DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO VÁSCo nejdříve se obraťte na profesionála! Než přijde pomoc od profesionála, a věci se opravdu začnou dít, máme tu pár obecných doporučení jak minimalizovat škodlivé účinky takové magie na váš život:

Foto © Pavol Malenky I Marion Daghan-Malenky I Daghan-Malenky GmbH Čítať viac...